Екс-"довгоносик" Андрієнко живе з чоловіком

17 серпня 2012, 11:20

Колишній актор з "Шоу довгоносиків" Віктор Андрієнко має з дружиною лише дружні стосунки, а у Москві знімає квартиру з чоловіком – актором Ігорем Кістолем.

Про свою роботу комік розповідає із захопленням, а ось про особисте життя - із сумом, повідомляє "ТСН. Особливе".

Вже кілька років Андрієнко живе на два міста. У Києві – з дружиною, у Москві – з чоловіком.

Але було таке, що він став заважати своїй родині і 4 роки жив окремо.


"Було таке, 4 роки окремо жили. 4 роки я один жив... Вони вирішили, що я їм заважаю, ну добре, хай поживуть самі, я не проти. Ледь дитину не втратив, було таке", - розповідає чоловік.

Тепер вони знову разом. Андрієнко живе з дружиною Анною, але стосунки з нею називає дружніми. Він навіть, не може згадати, коли востаннє її цілував.

Андрієнко із сумом говорить про своє особисте життя

У Москві на актора чекає його друг. Разом з Ігорем Кістолем Андрієнко орендує квартиру. Колишній "довгоносик" зізнається, що жити з таким другом - одне задоволення.

"Він так готує шикарно, він готує дуже шикарно, я не можу відмовитись. За 5 років він вже знає, що я не їм, М'яса я не їм вже з 80-го року, картоплю не їм, перець солодкий не їм, ані банани, ані персики, ну багато, це розказувати багато, пшеницю не їм, я багато чого не їм, і рибу не всю їм", - ділиться Андрієнко.

Він не вживає міцних напоїв, щодня обливається холодною водою і спить лише на твердій поверхні. Коли камера вимикається, завжди усміхнений актор починає сумувати.

На запитання, чи вважає він себе щасливою людиною, Андрієнко замислюється:

"Не знаю, не можу так сказати", - відповідає актор.

Фото "Телекритика"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів