Масляков облаяв матом "Comedy Club"

20 серпня 2012, 12:56

Президент КВК Олександр Масляков випадково став учасником скандалу. Він обматюкав хуліганів, які покепкували з нього по телефону.

Про це пише "Собеседник".

Минулого тижня Маслякову зателефонували так звані пранкери, які спеціально дістають людей дурницями і записують їхню реакцію на диктофон.

Спочатку хулігани поспілкувалися з сином телеведучого - Олександром Масляковим-молодшим. Назвавшись резидентом "Comedy Club" Тимуром Батрутдіновим, хуліган запропонував Олександру вступити у гомосексуальний зв'язок.


Масляков-молодший від пропозиції відмовився. Однак на цьому дзвінки не закінчилися. Тоді син телеведучого не втримався.

"Іди на х ...! Здохни! Я тебе знайду і просто урою", - кричав Масляков-молодший.

Але пранкери не зупинилися і зателефонували Маслякову-старшому.

Маслякови стали учасниками телефонного скандалу

"Навіщо ти мені дзвониш, Тимур? Я не думаю, що без будь-яких підстав син став би тебе посилати", - сказав спочатку телеведучий.

Дізнавшись, через що розгорівся конфлікт, Олександр Васильович і сам не стримався.

"Пи*да ти, а не зірка. Вас, таких зірок, народив КВК! Зірка "Comedy Club" він, скажіть будь ласка! Зірка - це Бред Пітт, а ви всі – так", - зазначив Олександр Васильович.

Коли хуліган пообіцяв влаштувати війну між КВК та "Comedy Club", Масляков відповів:

"Так, влаштуйте війну. Тільки не обіср*ться у цій війні. Ти взагалі яке право маєш мені дзвонити, шмаркач? Зірка - я, а ви всі - сміття!".

Після того, як пранкери оприлюднили запис, прихильники "Comedy Club" вибухнули. Втім, Олександр Масляков-молодший відмовився коментувати цей конфлікт.

А ось його батько, Олександр Васильович, запевнив, що не хотів нікого образити.

"Мені нечасто телефонують такі люди. Я спочатку і не зрозумів, що мені дзвонять пранкери. Думав, що розмовляю з Батрутдіновим. Але ми вже зв'язувалися з Тимуром, все добре", - запевнив Масляков.

Фото з сайту Маслякова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів