Син Пєвцова зірвався з балкону

25 серпня 2012, 21:39

Син російського актора Дмитра Пєвцова Даніїл впав з балкону третього поверху багатоквартирного будинку в центрі Москви.

Хлопця доставили у лікарню з діагнозом "клінічна смерть", пише "Life News".

Лікарі діагностували у сина Пєвцова чисельні травми і здавлення хребта. Але найнебезпечнішими виявилися чисельні переломи кісток черепа.


"Три дні зберігатиметься загроза для життя юнака. Якщо через цей час організм зможе впоратися, ми зможемо робити оптимістичні прогнози, якщо ні, то ніхто вже не дасть ніяких гарантій, що він виживе. Все ж таки занадто важкі наслідки після падіння", - розповіли лікарі.

22-річний Даніїл Пєвцов впав з 10-метрової висоти о 5-їй ранку 25-го серпня.

Як розповіли друзі Даніїїла, колишні однокласники зібралися в ресторані грузинської кухні на Кутузовському проспекті.

Даніїл Пєвцов дуже схожий на свого батька

Молоді люди згадували шкільні роки і ділилися останніми новинами зі свого дорослого життя. Коли ресторан закрився, молодь вирішила продовжити вечірку в квартирі дівчини на ім'я Катя.

"Ми курили і дуріли, жартували. У якийсь момент Данило підтягнувся на перилах, трохи подався вперед і зірвався з балкону. Думали, нормально там все, висота ж невелика. Почали, сміючись, кричати йому, щоб вставав. Але він не подавав ознак життя. Спустилися вниз, а він без свідомості і кров тече", - розповіли лікарям товариші хлопця.

49-річний Дмитро Пєвцов дізнавшись про трагедію, відразу ж приїхав до Боткінської лікарні, куди доставили його старшого сина.

Даніїл Пєвцов народився 5-го червня 1990-го року. На початку 90-х виїхав з матір'ю, актрисою Ларисою Блажко, до Канади. У 2000-х вони повернулися до Москви.

До речі, Дмитро Пєвцов визнав Даніїла відносно недавно. У народного артиста Росії вже є син Єлисей від шлюбу з актрисою Ольгою Дрозовой

Фото "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів