Чоловік Гайді Клум без дозволу продав дитячі личка?

29 серпня 2012, 16:15

Розлучення супермоделі Гайді Клум та співака Сіла спочатку здалося доволі мирним, але згодом пара, в кращих голлівудських традиціях, таки заходилася ділити гроші та нащадків.

Подейкують, ще одна чорна кішка між колишніми пробігла нещодавно – коли чоловік потай вирішив підзаробити на фотографіях дітей.

Про це пише "Radar Online" із посиланням на журнал "Star".

Не питаючи дозволу в колишньої жінки, 49-річний Сіл продав світлини, на яких були 8-річна Лені, 6-річний Генрі, 5-річний Йохан та 2-річна Лоу, для рекламної кампанії цифрового фотоапарату. На думку чоловіка, це й його особисті фото також, отже, він має право їх використовувати як заманеться.


Обурена Клум звернулася до юриста, й за його допомогою їй вдалося забрати матеріал у компанії-замовника.

Клум не хоче, щоби Сіл "світив" дитячі личка за гроші

"Гайді здається, що діти пройшли достатньо випробувань, відколи їхні батьки розійшлися, і вона не бажає, щоби особисті моменти їхнього життя роздивлявся світ", - каже джерело.

"Гайді не намагається створювати проблеми. Вона лише намагається захистити своїх дітей", - пояснює інформатор.

Допомогти малим пройти через цей непростий період, бути впевненою, що вони здорові та щасливі – це для білявки наразі завдання номер один.

"Відколи вона подала на розлучення з Сілом, він сходив на побачення не з однією молодою жінкою, між тим Гайді не ходила взагалі… Вона не зацікавлена в тому, щоби просто зараз розпочинати нові стосунки", - свідчить джерело.

Між тим суд іще не вирішив остаточно, як бути з грошима подружжя. Клум, яка "коштує" близько 70 мільйонів доларів, наполягає, що спільного добра вони з "ексом" не нажили і ділити нічого. Сіл, чиї статки оцінюють у 15 мільйонів, із білявкою не згоден.

Нагадаємо, на розлучення Клум подала на початку квітня. Причиною розриву пари називали бурхливий характер Сіла, зокрема агресію щодо дітей.

Фото Reuters з сайту christianpost.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів