Пермякова народила по дружбі

30 серпня 2012, 10:30

Зірка серіалу "Інтерни" 40-річна Світлана Пермякова розповіла, чому ніколи не вийде заміж за батька своєї дитини, пишуть "7 дней".

Як відомо, актриса нещодавно народила доньку Варю. Та не одразу Світлана наважилася зізнатися, що ця дитина від її 21-річного директора Максима Скрябіна.

"Я досі побоююся говорити про Максима. Думаю: ось прочитають люди мою історію, напевно знайдеться хтось, хто стане поливати нас брудом... Адже різниця у віці - майже 20 років! А люди стали жорстокими й категоричним... Що я, сама, чи що, не розумію, що таке 20-річна різниця? Нічого нормального тут, звичайно, немає", - зазначила Пермякова.


Вперше про дитину актриса замислилася в 25 років, коли закрутила роман з колегою по Лисьвенському театру Олександром. Однак той був одружений і не збирався розлучатися в дружиною.

Пермякова мріяла народити своєму коханому малюка, але не змогла через проблеми зі здоров'ям - в юні роки актриса зробила кілька абортів.

"Я ходила до церкви: молила Бога послати нам із Сашком дитину, каялася за аборти, які робила по молодості і по дурості. Бог почув мої молитви, тільки виконав по-своєму: послав дитину Саші і його дружині... Ми розлучилися", - розповіла артистка.

У 35 років Світлана знову вирішила, що хоче народити малюка. Тоді зірка й стала придивлятися до кандидатів у татусі.

Пермякова і Скрябін стали батьками по-дружбі

Колишній чоловік Пермякової Євген Бодров познайомив її з Максимом Скрябіним.

"Спочатку я на цього хлопця уваги не звертала... Але поступово Макс став входити в моє життя як необхідна, дуже близька людина", - зізналася актриса.

Згодом Скрябін почав жити з Пермяковою і паралельно став її директором.

"І ось в один прекрасний день я набралася хоробрості і сказала: "Макс, я хочу дитину. Від тебе". Якщо чесно, до цього я вже готова була йти на Червону площу з табличкою: "Здрастуйте, я Свєта з Пермі, артистка. Хочу дитину!", - розповіла Світлана.

"Що приховувати, в той момент я вже ставилася до Макса не як до товариша. Однак він одразу попередив, що наша з ним історія - це не лав сторі. Я розумію, що він ніколи не одружиться на мені. Але він хороший друг, справжній, відданий", - додала вона.

До слова, мати Максима не надто зраділа, що стане бабубсею. Жінка відреагувала на новину настільки бурхливо, що навіть перестала спілкуватися з сином.

А ось мама Світлани так і не дізналася про вагітність дочки. Максим привіз із Москви результати аналізів якраз в день її похорону.

Наразі Пермякова і Скрябін живуть так само разом. Однак актриса розуміє, що одного дня Максим може піти від неї, щоб влаштувати своє професійне і особисте життя. Та й Світлана не виключає того, що ще може вийти заміж за іншого чоловіка.

"Варя - сенс нашого з Максом союзу. Впевнена, навіть якщо він не буде жити з нами, все одно залишиться для дочки кращим батьком і другом. Як і для мене. Я тепер знаю, що народжувати можна не тільки по любові, але і по дружбі", - резюмувала Пермякова.

Фото "7 дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів