Дружина Ющенка: Я хочу повернутися до роботи

30 серпня 2012, 12:19

Дружина екс-президента Віктора Ющенка - Катерина зізналася, що тепер, коли в неї є вільний час, вона хоче повернутися до роботи. Жінка прагне відновити професійні навчики, тому й зареєструвала кілька товарних знаків.

Про це пишуть "Коммерсантъ" з посилання на прес-службу фонду "Україна 3000".

Днями стало відомо, що Катерина Ющенко збирається зайнятися ресторанно-готельним бізнесом.

"Коли мій чоловік був президентом України, я не займалася бізнесом. Зараз, коли діти ходять до школи і в мене з'явилося трохи більше вільного часу, я хотіла б повернутися до роботи, відновити професійні навички, а також допомагати підтримувати сім'ю", - зазначила колишня перша леді.


Пані Ющенко хоче підтримати свою родину матеріально

Наразі невідомі подробиці про майбутні бізнес-плани Катерини Ющенко.

"Поки тільки зареєстровані знаки, є певні ідеї, про які поки рано говорити", - зауважила вона.

Дружина екс-президента також зазначила, що продовжує брати участь в управлінні фондом "Україна 3000" і в роботі фонду "Дитяча лікарня майбутнього".

"Також я веду різнобічну благодійну, консультативну та літературну діяльність", - наголосила пані Ющенко.

Нагадаємо, Катерина Ющенко має економічну освіту. У 1982-му році вона закінчила факультет дипломатичних відносин Університету Джорджтауна, отримала диплом бакалавра міжнародної економіки.

Три роки потому жінка закінчила Українські літні студії при Гарвардському Університеті, а в 1986-му році отримала диплом магістра бізнес-адміністрування в Університеті Чикаго.

Фото "Гучні імена"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів