Бекхему приписали роман з оперною співачкою

30 серпня 2012, 16:30

Британського футболіста Девіда Бекхема знову підозрюють у зраді. Цього разу йому приписують роман з оперною співачкою Кетрін Дженкінс.

Такі чутки поширюють британські таблоїди, пише "Экспресс-газета".

Навколо подружжя Бекхемів частенько виникають чутки про зради Девіда. Наразі преса обговорює стосунки футболіста з Кетрін Дженкінс, яка щосили заперечує цю інформацію.

32-річна співачка розповіла своїм шанувальникам у Twitter, що вважає ці чутки безпідставними.


"Ці чутки - брехня, що не робить їх менш болючими… Я прочитала знову жахливі чутки і хочу заявити, що у мене не було роману з Девідом Бекхемом. Ці чутки хворобливі і брехливі, і адвокати радять мені діяти" - написала Кетрін у блозі.

Невже Девід і справді зрадив Вікі з білявкою Кетрін?

За словами співачки, вона усього лише двічі зустрічалася з Бекхемом.

"Тоді ми були разом з друзями, що нормально для вечірнього виходу. Щоб бути точною: ми з ним ніколи не заходили так далеко, як пишуть, і не призначали зустрічей", - запевнила Дженкінс.

Втім, незважаючи на усі заперечення, дружина Бекхема Вікторія все одно засмучена. За словами джерел, Вікі не вірить у зраду чоловіка.

"Девід теж лютує, і особливо тому, що один з їхніх синів вже у тому віці, коли подібні чутки можуть до нього дійти. Вікторія ж у відчаї", - повідомляє джерело.

Як відомо, раніше Девіда звинувачували у зв'язках з асистенткою, з боснійської повією та з продавщицею спідньої білизни.

Фото Reuters з сайтів "The Telegraph" та "Smh.com.au"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів