Могилевська: Заміж не піду - третій раз не хочу

31 серпня 2012, 16:58

Співачка Наталя Могилевська розповіла, яким чином тренує своє тіло й душу і заявила, що заміж більше не хоче.

Про це артистка розповіла Руслану в ефірі "Сніданку з 1+1", пише "ТСН".

"Хочу офіційно заявити, що з сьогоднішнього дня я починаю життя з чистого аркуша!.. Заміж не піду - третій раз не хочу", - оголосила Наталка.

Нагадаємо, не так давно Могилевська розійшлася зі своїм бойфрендом Єгором Долініним. До того співачка раз була офіційно заміжня.


Також у ранковому ефірі зірка поділилася, якого режиму дня дотримується і які вправи практикує, аби бути у формі.

"Я останні 3,5 роки займаюся йогою досить серйозно, але йога нічого не дає для схуднення, я потроху почала впроваджувати інші речі - здоровий сон - раніше лягати і раніше вставати. Я вивчила, що таке аюрведа, наскільки це було можливо, також основи макробіотики - те, чим захоплені Мадонна і Стінг. І все це разом дає свої результати", - розповіла вона.

"Я останні 3,5 роки займаюся йогою досить серйозно, але йога нічого не дає для схуднення..."

"Одне тренування на день у мене є мінімум - одну годину я бігаю, потім годину я займаюся йогою. Увечері у мене є тиха година - щось типу молитви - читання якихось прекрасних книжок, фільми або медитації", - додала Наталя.

"Ну щось на зразок духовного тренування або години, коли я релаксую. Тому що люди, які намагаються з столичного життя увірватися відразу в сон, погано сплять та й не відпочивають нормально. Тобто потрібно вміти зупинитися", - пояснила співачка.

Трохи згодом Могилевська жартома додала, що, мабуть, все неправильно зрозуміла і в ефірі треба було сказати, що вона розійшлася з колишнім чоловіком, тому і схудла.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Фото з сайту "ТСН"

Відео "Сніданку з 1+1"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів