Іствуд вщент розкритикував Обаму. ВІДЕО

3 вересня 2012, 10:49

Американський актор і режисер Клінт Іствуд сколихнув весь Інтернет, розкритикувавши політику президента Америки Барака Обами.

Актор виступив на з'їзді Республіканської партії у техаському місті Тампа, де Мітт Ромні офіційно був оголошений кандидатом у президенти.

Про це пише "NEWSru.com" з посиланням на "ABC News".

Виступаючи перед аудиторією, Іствуд поставив поряд з собою стілець і вдав, що на ньому сидить Барак Обама.


У наступні десять хвилин актор влаштував суперникові Мітта Ромні справжню прочуханку. Він звинуватив Обаму в тому, що той не зміг взяти верх у боротьбі проти безробіття та інших важливих проблем США.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

На емоційний виступ миттєво відреагувала інтернет-громадськість. Так, у Twitter з'явилися спільноти @ InvisibleObama та # eastwooding, в яких користувачі почали публікувати фото вільних стільців зі словами на підтримку Іствуда.

Втім, прихильники демократів не залишилися осторонь, запустивши в Інтернеті "фотожабу" на актора. За основу був узятий кадр з мультсеріалу "Сімпсони", на якому зображений дід головного героя в капелюсі, віддалено схожий на актора в молодості. Картинку прикрашає напис "Старий репетує на стілець".

Свою відповідь Іствуду дав і сам Обама. Передвиборний штаб чинного президента опублікуваа світлину, на якій Обамала сидить у кріслі в Овальному кабінеті Білого дому.

"Це місце вже зайняте", - свідчить супроводжує напис.

Відповідь Обами Іствуду була короткою

А поки президент захищає свою позицію, його адміністрація розсекретила рецепти пива, виготовленого у Білому домі.

Інгредієнти, необхідні для напою і процедури його приготування були опубліковані в офіційному блозі Білого дому.

Наразі було опубліковано рецепти двох сортів пива - "Медового елю Білого дому" і "Медового портеру Білого дому".

Автори блогу відзначили, що після успіху цих двох сортів в Білому домі почали варити і третій, "Медове світле", проте його рецепт у повідомленні не наводиться.

У блозі також наголошується, що "Медовий ель", ймовірно, є першим алкогольним напоєм, звареним в Білому домі.

"Джордж Вашингтон варив пиво і робив віскі в резиденції в Маунт Вернон, Томас Джефферсон займався виноробством, але доказів, які говорять про те, що пиво коли-небудь варилося в Білому домі, не існує", - йдеться у повідомленні.

Фото Reuters з сайту "NEWSru.com", фото з сайтів News.yahoo.com та Zap2it.com, відео "The World Street Journal" з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів