Помер зірка "Зеленої милі"

4 вересня 2012, 10:10

Американський актор Майкл Кларк Дункан, відомий за роллю засудженого до страти у фільмі "Зелена миля", пішов з життя.

Серце актора зупинилося на 54-му році життя, повідомляє "The Associated Press".

Дункан помер у понеділок вранці в лос-анджелеській клініці "Cedars-Sinai Medical Center", де він лікувався від серцевого нападу.


Нагадаємо, 13-го липня актор переніс інфаркт міокарда. Майкл відчайдушно боровся за своє життя до останнього, йдеться в заяві представника зірки.

Майкл Кларк Дункан пішов з життя

Однією з найяскравіших робіт Майкла Кларка Дункана в кіно став фільм "Зелена миля". У картині, де його партнером став Том Хенкс, Дункан зіграв засудженого до смертної кари чоловіка, що має дивовижний дар зцілювати доторком.

За роль у цьому фільмі, знятому за мотивами роману Стівена Кінга, Дункана було номіновано на "Оскар", як кращого актора другого плану.

До слова, Майкл зіграв також у фільмі "Армагедон", де його партнером по майданчику був Брюс Вілліс. Саме після цієї картини Вілліс і рекомендував Дункана на роль в "Зеленій милі".

Згодом Майкл Кларк Дункан ще неодноразово з'являвся на екрані разом з Брюсом Віллісом. Зокрема, у фільмах "Місто гріхів" та "Сніданок для чемпіонів".

За роль у "Зеленій милі" актора номінували на "Оскар"

З самого дитинства Дункан мріяв про акторство. Однак коли його матір серйозно захворіла, хлопець змушений був кинути коледж та піти працювати вишибалою.

Майбутній актор встиг побути тілоохоронцем Вілла Сміта, Джеймі Фокса та інших зірок.

Навесні 2012-го року Дункан з'явилася у відео для всесвітньої організації захисту тварин PETA. В кадрі актор говорив про те, наскільки краще він почувається, ставши вегетаріанцем три роки тому.

"Я очистив мій холодильник. Я витрачав на м'ясо близько 5 тисяч доларів. Я став здоровішим, ніж був, коли їв м'ясо", - зауважив Дункан.

Фото АР з сайту usatoday.com та кадр з фільму "Зелена миля"

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів