Козловський облаяв фестиваль Пугачової

4 вересня 2012, 15:45

Виступ співака Віталія Козловського на фестивалі "Крим Мьюзік Фест" вирізали з телеефіру. Цей факт настільки обурив артиста, що він обматюкав конкурс у своєму блозі.

Як пише "Дуся", номер Ольги Полякової теж не потрапив до ефіру.

Другий номер Козловського на пісню "Пінаколада" вирізали з ефіру фестивалю "Crimea Music Fest". Це дуже розлютило співака, бо він ретельно готувався.

"Бл @ @ @ дь!!! Вкладаєш бабло, псуєш нерви і здоров'я, а потім тебе ще в ефір не ставлять ... (((знаєте що, КМФ - йдіть НА ... " – написав Віталік у блозі.


Організатори фестивалю не оцінили зусилля Козловського

До слова, Козловського з самого початку переслідували невдачі на цьому фестивалі. У перший день на репетиції співак пошкодив спину. Щоправда, він виступив, але привели його до сцени під руки.

За чутками, другий номер Віталія просто не вмістився у хронометраж ефіру.

Втім, Козловський не був єдиним постраждалим. Також забракували виступ "Суперблондинки" Ольги Полякової.

Її номер на пісню "Лучшие друзья девушек – это бриллианты" не сподобався організаторам фестивалю, бо у пісні присутній продакт-плейсмент. Адже слова "Tiffani" та "Cartier"- назва ювелірних брендів.

Тобто Мерилін Монро, Кайлі Міоуг, Крістіна Агілера та Ніколь Кідман можуть на весь світ співати пісню зі згадкою цих марок, а Ольга Полякова - ні.

Фото з сайту "Crimea Music Fest"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів