Принца Гаррі відіслали до Афганістану

7 вересня 2012, 15:14

Мабуть, скандал навколо голих сідниць принца Гаррі так набрид членам королівської родини Британії, що вони вирішили відіслати хлопця у відрядження до Афганістану.

Про це пише "Lenta.ru" з посиланням на "The Guardian".

Там принцу належить стати другим пілотом-стрільцем ударного гелікоптера "Apache".

Британська база "Кемп Бастіон", на якій Гаррі проходитиме службу, розташована в провінції Гільменд. Саме там лише тиждень тому таліби збили гелікоптер, в результаті чого загинули кілька людей.


Командир принца в Афганістані вже висловив сподівання, що підвищена увага преси до особи принца не перешкодить йому нести службу нарівні з рештою пілотів.

Розвагам Гаррі настав кінець

Як відомо, Гаррі отримав роботу пілота-стрілка бойового вертольота після проходження 16 місяців навчання у Великобританії. Міністерство оборони країни відкрито заявляло, що після цього він, швидше за все, вирушить на війну до Афганістану.

Гаррі вже служив там в піхоті у 2008-му році, проте його перебування в гарячій точці закінчилося скандалом, оскільки про його відрядження стало відомо пресі.

Після цього принца відіслали на батьківщину, щоб не піддавати зайвій небезпеці його самого та його підрозділ.

Цього разу міністерство оборони Великобританії не стало робити секрету з відрядження принца, пообіцявши ЗМІ повне сприяння у висвітленні його служби.

Фото АР з сайту "CBS News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів