Чурікова сама себе обікрала?

11 вересня 2012, 10:50

Дивна історія трапилася з актрисою Інною Чуріковою та її чоловіком Глібом Панфіловим. Під час відпочинку на Кіпрі у подружжя вкрали сейф з документами, а вони навіть не помітили. А менеджмент готелю звинуватив артистів в інсценуванні крадіжки заради отримання компенсації.

Для відпочинку Чурікова та Панфілов обрали один з найбільш респектабельних готелів на Кіпрі, повідомляє "Комсомольська правда в Україні".

Днями в номер подружжя пробралися злочинці та вкрали сейф з цінними речами і документами.

"Уявіть собі, що ми з Глібом цього навіть не помітили. Прийшли в номер, сіли дивитися телевізор… Як раптом пролунав дзвінок. Це були поліцейські зі словами: "Знайшлися ваші документи!" – розповідає Інна Михайлівна.


Чурікова з панфіловим не помітили, як зник сейф з їхнього номера

"Ми у відповідь: "Які ще документи? У нас все на місці!" Так ми з'ясували, що у нас вкрали сейф. Виявилося, злодії забрали всі цінності, а сумку з документами викинули за непотрібністю в місті біля магазину", - додає актриса.

Після цього подружжя запросило поліцейських до себе у номер та дало свідчення.

За словами Чурікової, у сейфі вона зберігала документи чоловіка, коштовності, гаманець, мобільні телефони, фотоапарат.

Втім, повернути вдалося лише паспорт Панфілова та гаманець без готівки.

"Добре, що мого паспорта в сейфі не було. Він лежав в іншій сумочці. Пластикові картки ми з Глібом відразу заблокували", - зауважила Інна Михайлівна.

Цікаво, що за останніми даними, менеджмент готелю звинуватив Чурікову в інсценуванні крадіжки, повідомляє "Сніданок з 1+1".

Як зазначили артисти пізніше, у сейфі було 6 тисяч євро, дорогі мобільні телефони та діамантові прикраси.

Але робітники готелю впевнені, що Чурікова сама замовила цю крадіжку заради грошової компенсації. Адже камери спостереження не зафіксували сторонніх осіб.

Зараз справу розслідує місцева поліція.

Чурикову з Панфіловим переселили до іншого VIP-номера. Залишати Кіпр актриса не збирається. Каже, що чекатиме на компенсацію від готелю та відпочиватиме, як планувала.

Фото "Life News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів