Зірку "Титаніку" прооперували через рак

13 вересня 2012, 12:39

В оскароносної американської актриси Кеті Бейтс виявили рак грудей. Лікарі змушені були зробити 64-річній зірці "Титаніку" операцію з видалення обох молочних залоз.

Про страшну недугу, через яку вона "випала" зі зйомок у серіалі "Закон Гаррі", Кеті після кількамісячної мовчанки написала в своєму Twitter.

Про це пише "Hollyscoop".

"Привіт усім, перепрошую за тривале мовчання. Два місяці тому в мене діагностували рак грудей, і я одужую після подвійної мастектомії", - поділилася акторка.


"Я не так сумую за своїми грудьми, як за "Законом Гаррі". Дякую за всі милі твіти. Я тримаюся завдяки всім вам", - додала Бейтс.

Кеті Бейтс нині одужує після операції

Дев’ять років тому Кеті вилікували від раку яєчників, але хвороба повернулася. Зірка, яка має сподівання отримати "Еммі", бо потрапила зразу до двох номінацій, налаштована оптимістично.

"Мої рідні кличуть мене Кет (співзвучно зі словом "cat" – кіт), бо я завжди падаю на лапи, і, на щастя, тут не сталося винятку. Мої лікарі запевнили мене, що я проживу ще довго. Не дочекаюся, коли повернуся до роботи і робитиму те, що люблю", - запевнила Кеті "People".

Нагадаємо, в стрічці "Титанік" Бейтс зіграла добру до головних героїв та дещо та епатажну світську левицю Моллі Браун.

Іще глядачі знають її за такими картинами як "Смажені зелені помідори", "Долорес Клейборн", "Дияволиці", "Павутиння Шарлотти", "День, коли Земля зупинилася" та "Опівніч у Парижі".

За роль у трилері "Мізері" за романом Стівена Кінга Кеті Бейтс отримала "Оскара".

Кадр із фільму "Титанік" з сайту imdb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів