Бейонсе розігрує запрошення на вечерю з Обамою

14 вересня 2012, 13:36

Одна з найвідоміших зіркових пар Голлівуду – співачка Бейонсе та репер Jay-Z – бере участь в агітації за президента США Барака Обаму. Вони запропонували прихильникам Обами взяти у часть у розіграші запрошення на вечерю з ним.

Про це Бейонсе написала у листі, опублікованому на сайті передвиборної кампанії Обами, пишуть "РИА Новости".

"Ми з Джеєм найближчим часом зустрічаємося із президентом Обамою в Нью-Йорку. І ми хочемо, щоб ви приєдналися до нас. До опівночі сьогоднішнього дня ви можете пожертвувати будь-яку суму і будете автоматично включені в розіграш запрошень на зустріч з нами", - пише співачка.

"Мені пощастило кілька разів зустрічатися з президентом Обамою і першою леді - і повірте, вам не варто втрачати цю можливість", - йдеться у листі Бейонсе виборцям.


Бі та Джей агітують за Обаму

Зірка також повідомила, що окрім запрошення, переможець лотереї одержить право привести з собою на вечерю гостя. Витрати на авіапереліт і проживання в готелі також будуть покриті, обіцяє вона.

До речі, зірки шоу-бізнесу та Голівуду, як і українські артисти, часто беруть участь у передвиборних кампаніях кандидатів у президенти.

Цього року велику активність проявили прихильники Обами - актори Джордж Клуні і Сара Джесіка Паркер. Кожен з них провів у себе вдома прийоми за участю президента.

Фото Reuters з сайту "Franchise Herald"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів