Кобзону на ювілей надарували вантажівку подарунків

14 вересня 2012, 14:20

Російський артист Йосиф Кобзон 11-го вересня з розмахом відзначив своє 75-річчя. Співак запросив майже тисячу гостей, серед яких були зірки шоу-бізнесу та політичні діячі.

Свято відбулося в одному з банкетних залів спорткомплексу "Лужники", пише "Life Showbiz".

Привітати артиста і першого заступника голови Комітету з культури Держдуми прийшли: Філіп Кіркоров, Валерія і Йосиф Пригожин, Наташа Корольова, Ігор Ніколаєв з дружиною, Лев Лещенко та Володимир Винокур з сім'ями.

Також серед гостей були Олег Газманов, Аркадій Укупник, Лайма Вайкуле, Володимир Жириновський , Геннадій Зюганов, Надія Бабкіна, посол Ізраїлю в Росії Доріт Голендер, Тамара Гвердцителі та інші.


Ювілей Кобзона зібрав майже усіх зірок російської сцени

Варто відзначити, що Примадонна теж завітала на ювілей, попри давню сварку з Кобзоном.

Як відомо, в листопаді 2005-го року, після виходу книги Йосифа Давидовича "Як перед Богом", між давніми друзями пробігла чорна кицька. Пугачова образилася на деякі неприємні висловлювання автора на її адресу.

Відтоді Алла Борисівна на спілкувалася з Йосифом Давидовичем.

На честь ювілея співака були оприлюднені його старі фото. Це 1940-й рік, у Львові

Але, схоже, на честь такої дати Пугачова вирішила забути минулі образи і порадувати Кобзона.

"Бажаю вам 100 років життя! Ваша сім'я абсолютно чудова, чарівна, і ви завжди будете для всіх поколінь еталоном артиста, людини, сім'янина і, звичайно ж, чоловіка", - сказала Пугачова.

Цікаво, що на святкових столах були звичайні страви: оселедець під шубою, соління, червона ікра, сири і ковбаси, ягоди, фрукти, курка, шашлик та інші частування з російської кухні.

Серед численних подарунків ювіляру підносили єврейський антикваріат, який колекціонує іменинник, коштовності, скіпетр і навіть електронного ведмедя.

Кобзону подарували справжній скіпетр

Для того щоб вивезти подарунки імениннику знадобилася вантажівка.

Фото "Life Showbiz" та фото з архіву Кобзона, викладені "Комсомольською правдою в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів