Орбакайте: Чоловік любить мене без мейкапу

14 вересня 2012, 16:37

Російська співачка Крістіна Орбакайте запевняє, що ніколи у житті не робила пластичні операції та не збирається їх робити. Артистка співчуває жінкам, які намагаються штучно помолодшати.

Про це Орбакайте розповіла "ТСН. Особливе".

Крістіна, яка нещодавно відзначила 41-й день народження, визнає, що досить важко поєднувати роботу артиста з вихованням трьох дітей. Але вона робить так само, як робила її мати – Алла Пугачова.

"Я намагаюся раціонально все планувати, скажімо так, і розписувати", - розповідає зірка.


Крістіна планує кожен свій день

Орбакайте із сумом згадує своє дитинство.

"Для мене мама була таким світлом у віконці. Тому що я провела все дитинство, сумуючи за нею. І для мене завжди була зустріч з нею як свято... Досі це так і залишається. Тому що роки йдуть, а нічого не змінюється", - каже Крістіна.

Втім, досвід нечастих зустрічей з матір'ю аж ніяк не позначився на стосунках співачки з дітьми. Хоча у родинному колі вона буває рідко.

"Був такий момент, коли всі нарешті зібралися на дачі. Я кажу: "Дайте хоч усіх сфотографую", - згадує дочка Примадонни.

Попри нещодавнє народження доньки Клавдії, Крістіна перебуває у гарній формі. А її чоловік Михайло Зємцов найбільше любить, коли вона не нафарбована.

"Я дивуюся, що є такі чоловіки, які самі приводять своїх дружин, щоб вони робили собі губи, груди. А є чоловіки, які за природність. Дякувати Богу, що у мене так", - зауважує Орбакайте.

Крістіна присягається, що попри чутки не робила жодної пластичної операції. Хоча кілька років тому подейкували, що співачка вкоротила свого немаленького носа.

Стоп-кадри з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів