Джессіка Сімпсон хоче відкачати зайвий жир?

18 вересня 2012, 11:38

Американська співачка Джессіка Сімпсон готова вдатися до процедури ліпосакції, аби нарешті стати стрункою.

Про це пише "The Showbiz Spy" з посиланням на джерела "National Enquirer".

Артистка досі бореться із зайвою вагою, яку набрала під час вагітності. За 4,5 місяці після пологів Джессіці вдалося скинути близько 18 кілограмів.


Однак Сімпсон ще треба скинути більше 10 кіло, аби повернутися до звичної для неї ваги.

"Коли вона була вагітна, ваги Джессіки показували більше 90 кілограмів. Вона думала, що втратить зайву вагу, щойно народить. Але реальність виявилася іншою", - розповіло джерело.

Нагадаємо, наразі Джессіка худне за контрактом вартістю у 4 мільйони доларів. Організація "Weight Watchers" розробила спеціальну програму для схуднення зірки.

Згідно з угодою, Сімпсон має до кінця серпня схуднути на 9-13 кілограмів, а протягом року співачка повинна скинути майже 32 кілограми. У разі, якщо Джессіка не втратить вказану вагу, вона не отримає гроші.

Сімпсон досі ніяк не скине зайві кілограми

"Джессіка наполегливо трудиться, щоб зосередитися і стежити за власною силою волі. Вона більшість днів дотримується дієти. Але це не завжди легко", - розповів інформатор.

"Бувають моменти, коли Джессіка зізнається друзям, що божеволіє від дієт і, якщо вона не втратить вагу завдяки підрахунку калорій, то їй доведеться вдатися до ліпосакції", - додав він.

До слова, відкачувати зайвий жир співачка буде вже тоді, коли завершиться її контракт зі схуднення.

Кажуть, Сімпсон ніколи особливо не була сильна у дотриманні дієт. Адже артистка полюбляє їсти смажену курку та макарони з сиром.

Цікаво, що після нещодавнього телешоу, де Джессіка розповідала про свою любов до дієт, співачка відправилася з друзями у ресторан.

"Замість того, щоб замовити здорову їжу, вона їла те ж саме, що і її друзі: піццу, різні закуски, асорті з оливок, хліб з оливковою олією і навіть морозиво з помаранчем на десерт", - розповіло джерело.

Фото Reuters з сайту "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів