Бронєвому вже краще

19 вересня 2012, 16:43

Відомому російському акторові Леонідові Бронєвому після перенесеної операції на серці вже краще.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Леонід Бронєвой наразі перебуває у Київському міському центрі серця після інфаркту. Хворий у свідомості і, кажуть, іде на поправку. Нагадаємо, 18-го вересня лікарі поставили йому три стенти.

"Є надія за тією тенденцією, яка сьогодні спостерігається, що хворий іде на поправку", - сказав директор центру, головний кардіохірург Мінздоров’я України Борис Тодуров журналістам у середу.


"Але з урахуванням досить великого віку й з урахуванням ускладнень і тих супутніх захворювань, які є, робити довгостроковий прогноз ми поки не можемо", - зазначив він при цьому.

За словами Тодурова, наразі Бронєвой при тямі, його стан стабільний, він перебуває на штучній вентиляції легень. Також у нього спостерігається "серцева слабкість".

Головний лікар зазначив, що легендарний актор забезпечений усіма необхідними медикаментами й устаткуванням.

Бронєвому після перенесеної операції на серці вже краще

У свою чергу, московський лікар Олена Васильєва, відповідаючи на запитання щодо можливості транспортування Бронєвого до Москви, заявила:

"Москва чекає на нього. У Москві зробимо теж усе можливе для відновлення його здоров'я. Але у випадку з таким важким пацієнтом більше, ніж на добу, планувати тактику не можна".

Як відомо, Бронєвому стало зле 18-го вересня, наступного дня після закінчення гастролей театру "Ленком" у Києві. Вранці вівторка його було доставлено до Київського міського центру серця з інфарктом міокарда.

Зірка стрічки "Покровські ворота" переніс складну операцію - йому поставили три стенти. А вранці у середу до Києва прибули московські медики для огляду Бронєвого.

Також нагадаємо, що народний артист СРСР Бронєвой приїхав у Київ у складі групи артистів театру "Ленком" у рамках гастролей, які пройшли в українській столиці з 8-го до 17-те вересня. Актор був задіяний у спектаклі "Вишневий сад", у гастрольній програмі було три вистави за п’єсою Чехова – 14, 16 і 17 вересня.

Фото з сайту leonid.org.ua

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів