Козловський приховує коханку, бо боїться вроків

20 вересня 2012, 11:48

Співак Віталій Козловський не зізнається, чи в нього є пасія, бо боїться наврочити.

Про це та про те, що чоловіки мають бігати за жінками .а не навпаки, він розповів в інтерв‘ю "E-motion".

"Вірю в кохання з першого погляду. Більше того - у мене таке було", - заявив Козловський.

При цьому Віталік не схотів зізнаватися, чи наразі в нього хтось є. Виявляється, співак дуже забобонний – боїться вроків.


"А холостяк я чи не холостяк, знайшов я чи не знайшов - я не буду про це говорити. Я не знаю, чи знайшов я, чи ні ту єдину. Кожного разу я думаю, що це назавжди, а виявляється - що це не назавжди і часом ненадовго, на жаль. Тому про щось говорити не хочу", - пояснив він.

"Кожного разу я думаю, що це назавжди, а виявляється - що це не назавжди і часом ненадовго, на жаль"

"Боюся наврочити, боюся зробити неправильний вчинок. Боюся навколо свого особистого, вже створеного, життя якихось дурних пліток, які породжують якісь неправильні бесіди, конфлікти в особистому житті. Я чудово почуваюсь. Наскільки довго затягуються у мене стосунки - це вже мої справи", - обрізав Козловський.

Єдине, що з упевненістю каже артист, що ніколи в житті не пішов у теле-шоу, в якому надцять дівчат бігали б за ним, аби він вибрав когось одну із них.

"Не розумію, коли дівчата вбиваються через мужика, тим більше в ефірі на всю країну. Це мужик мусить побиватися через жінку", - озвучив свою позицію виконавець.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів