Незабаром - освітня виставка в Києві. Поспішайте отримати запрошення!

24 вересня 2012, 16:29

Навчання за кордоном це свідомий вибір, який відкриває світ та створює нові можливості!

Діти впливових та відомих українців вже зробили свій вибір на користь навчання за кордоном. У Англії, США, Канаді та Швейцарії навчається більшість дітей української еліти та навіть середнього класу - з кожним роком навчання за кордоном стає доступнішим для всіх, черга за Вами!


Який навчальний заклад найкращий? Як вдало спланувати навчання за кордоном? Які умови вступу до університету? Яку спеціальність обрати? Про це й багато іншого Ви зможете дізнатися, відвідавши найбільшу освітню подію в Україні – виставку міжнародної освіти від компанії Study.ua.

Навчання за кордоном – не примха, а свідомий та правильний вибір

21 жовтня 2012 року гостинно відкриє свої двері п’ятизірковий готель Fairmont Grand Hotel Kyiv, де на Вас чекатимуть престижні програми для школярів та пропозиції щодо освіти у кращих вищих навчальних закладах для студентів, висококваліфіковані курси мов для дорослих і дітей та багато іншого.


Виставка відбудеться у Fairmont Grand Hotel Kyiv

Професіонали компанії Study.ua створили зручну, сучасну і цікаву систему вибору програм навчання за кордоном, яка передбачає не тільки інформування але й надання всіх необхідних послуг, починаючи від оформлення документів в Україні до організації проживання за кордоном.

На виставці будуть представлені переважно програми навчальних закладів Англії, Канади, США, Ірландії, Мальти, Швейцарії, Австралії та Нової Зеландії. Дві окремі експозиції будуть присвячені найбільш популярним напрямкам - навчанню у Англії та Канаді.

Міжнародні виставки компанії Study.ua завжди запам'ятовуються не тільки успішною організацією, ретельним вибором представлених програм, але й умінням знайти індивідуальний підхід до кожного відвідувача. Ви гарантовано зможете визначитися з майбутнім навчанням за кордоном, цікаво провести час в товаристві однодумців, а також взяти участь в унікальних заходах, підготовлених спеціально для Вас!

Дізнатися більш детально про компанію Study.ua!

Отримати персональное запрошення на виставку 21 жовтня 2012 року !

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів