Джеджула вкрав у Дімопулос подароване ним авто?

24 вересня 2012, 11:53

Схоже, шоумен Андрій Джеджула ніяк не може пробачити своїй колишній Санті Дімопулос її роман та шлюб з Володимиром Самсоненком.

Вочевидь, у нападі гніву, Джеджула викрав з-під будинку матері Санти машину, яку сам же і подарував.

Про це співачка повідомила на своїй сторінці у соцмережі "ВКонтакте".

Дімопулос написала, що Андрій забрав авто "Mazda 3" просто з-під будинку її матері.


"Люди добрі, якщо хто хоче їздити швидше, продам свій BMW 540, 4,4 л двигун. Мені вже потужності не вистачає)" – спершу Санта процитувала Джеджулу.

"Андрюша, напевно тому ти викрав у моєї мами з-під будинку (в день мого весілля) MAZDA 3, яку подарував мені 5 років тому :))))))))) Дуже "по-чоловічому";)" – написала співачка.

Мабуть, ту саму ситуацію Санта прокоментувала і у мікроблозі Twitter.

"Дурість людська не має меж... Заздрість – найбільш руйнівне та дурне почуття, що породжує злість і деградацію. Мені шкода", - написала дівчина.

Варто зазначити, що факт викрадення автівки підтвердила і мати Санти - Людмила Дімопулос. Вона написала листа до редакції ТаблоID.

"В період спільного життя Санта отримала у вигляді подарунка від чоловіка автомобіль "Mazda 3", яким останнім часом часто користувалася я. Як раз перед вильотом до Рима даний автомобіль знаходився в моєму розпорядженні і залишився припаркованим біля мого будинку", - зазначила мати Санти.

"Дізнавшись про вінчання моєї дочки, в період моєї відсутності Андрій Джеджула маючи дублікат ключа від автомобіля, викрав його з двору мого будинку, свідком даної події стала консьєржка, яка в той день чергувала і спілкувалася з колишнім чоловіком моєї дочки", - повідомила пані Людмила.

Нагадаємо, Санта Дімопулос та Андрій Джеджула мають спільного сина. Вони розійшлися два роки тому.

Санта, як відомо, днями вийшла заміж за бізнесмена Володимира Самсоненка, а Андрій зустрічається з новою брюнеткою.

Фото "Медіаняні" та скріншот зі сторінки Дімопулос у "ВКонтакте"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів