Дружина Потапа ревнує його до підопічної?

27 вересня 2012, 11:25

Дружина продюсера та шоумена Олексія Потапенка, більше відомого як Потап, не ревнує свого чоловіка до підопічної Насті Каменських.

Втім, якби вона й ревнувала, то не до кудрявої брюнетки Насті, а до руденької Наді Дорофеєвої з проекту Потапа "Время и стекло".

Про це Ірина Горова розповіла у програмі "ТСН. Особливе".

За словами дружини шоумена, вони з підопічними живуть як велика родина, тому вона не ревнує Потапа до дівчат – Насті та Наді.


"Ми така пара у шоу-бізнесі сімейна, вона у нас навіть сімейно-дружньо-продюсерсько-бізнесова, яку розвалити не може ніщо", - запевняє Горова.

Іра впевнена у своєму чоловікові

Але Ірина каже, що якби й ревнувала, то не до Каменських, а до Дорофеєвої.

"Чому я маю ревнувати до Насті? Настя справді красива, але невже чоловіки люблять жінок лише за красу? Я б більше ревнувала до Наді. Як на мене, то Надя мені подобається більше. З Настею він, як з дружиною щодня бачився. Якщо я буду до всіх ревнувати, то в мене буде око смикатись", - каже Ірина.

Горовій більше подобається руденька Надя

"Мені Надя подобається, тому що руденька. Ні, Настя теж гарна, я ж не заперечую. Ну просто чомусь мені подобається більше Надя", - зауважує жінка Потапа.

Сам продюсер наголошує, що у підопічних красунях бачить лише своїх учениць. Тому його дружина спокійна.

"Ми почали наші стосунки з дружби, і якщо вони коли-небудь закінчаться, то вони закінчаться лише дружбою", - каже Ірина.

Як відомо, Олексій з Іриною мають сина Андрія, який народився у вересні 2008-го року.

Стоп-кадр з відео "ТСН", фото зі сторінки Дорофеєвої у "ВКонтакте" та фото з Twitter Каменських

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів