Лохан ледь не задушили у готелі

1 жовтня 2012, 10:20

Американська актриса Ліндсей Лохан опинилася в центрі чергового скандалу.

Минулими вихідними незнайомий чоловік напав на неї в готельному номері, повідомляє "TMZ".

Лохан заявила поліції, що зустріла невідомого чоловіка в нью-йоркському нічному клубі.


Згодом якимось чином незнайомець опинився в готельному номері зірки і почав знімати Ліндсей та її друзів на мобільний телефон.

Актрисі це не сподобалось. Виникла сварка і чоловік почав поводитися агресивно. Коли Лі Ло вихопила у незнайомця телефон, то знайшла там близько 50-ти знімків та кілька відео себе та своїх друзів. Чоловік вже навіть встиг надіслати кілька фото своїм товаришам.

У Лохан є свідки - друзі, які також перебували у готельному номері. Однак джерела розповідають різне.

За словами одних, після вимоги Ліндсей не фотографувати незнайомець грубо жбурнув її на ліжко, поранивши руки. Актриса нібито вибігла з номера, але потім повернулася.

Лохан запевняє, що на неї напали

За її словами, чоловік накинувся на неї, схопив за горло, повалив на підлогу і придавив усім тілом. Друзі зірки відтягнули нахабу, а Лі Ло натиснула кнопку пожежної тривоги, щоб покликати підмогу.

Джерела з поліції повідомили, що нападником виявився такий собі Крістіан Лабелль, і для нього подібна поведінка не в новинку: він вже був двічі заарештований за непристойну поведінку і домагання.

Представник Лохан підтвердив всю історію пресі й підкреслив, що актриса не була поранена і не потрапляла в лікарню.

"Нападник заарештований і зараз знаходиться в поліції. Ліндсей поспілкувалася зі слідчими і надала їм повну підтримку і співпрацю", - зауважив речник зірки.

Лохан хоче аби нападника судили і покарали за всією суворістю закону. Дівчина, за словами джерел, досі в шоці. Кажуть, Ліндсей впевнена, що чоловік навмисне потоваришував тієї ночі з кимось з її друзів, щоб потрапити до неї в номер.

Щоправда, за останніми даними "TMZ", поліція зняла звинувачення з Крістіана Лабелля. Мовляв, після розслідування інциденту детективи не змогли зібрати достатньо доказів на підтримку тверджень Ліндсей Лохан.

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів