Партія Королевської вкрала пісню для своєї кампанії?

1 жовтня 2012, 10:46

Днями з’явилася інформація про те, що партія Наталії Королевської "Україна – Вперед!" нібито вкрала пісню у молодої групи для своєї передвиборної кампанії.

Про це повідомив такий собі Вадим Прикопов.

За наданою інформацією, група "Dress Code" написала на замовлення пісню для партії Королевської.

Пісня була записана і відправлена партії, але без надання авторського права на використання.


Після цього у мережі був поширений ролик партії "Україна-Вперед!" під назвою "Довірся Наталії!".

Головні слова пісні - "Довірся Наталії!"

Минулого тижня, під час прес-конференції учасників гурту спитали про те, на яких умовах вони співпрацюють з Королевською.

"Ми аполітичні на даному етапі. І ця ситуація для нас теж стала цікавою новиною, оскільки, так, дійсно, ми працювали на студії, прийшов продюсер і запропонував нам написати пісню даної партії. Ми написали. Але як далі все відбувалося, відомо тільки продюсеру", - кажуть музиканти.

У ролику, записаному на Херсонщині, фігурує і футболіст Андрій Шевченко

"Ми знаємо тільки те, що жодні документи, права не були передані їм. Яким чином воно з'явилося в Інтернеті, ми теж не знаємо. Для нас теж стало новиною, що на нашу пісню вони просто поклали свій відеоряд. Тобто ми реально не в курсі", - додали учасники гурту.

Варто зазначити, що ситуація неоднозначна. Адже пісню гурт "Dress Code" записав на замовлення партії "Україна- Вперед!", тож мав би передбачити її використання. А поки що все це схоже на звичайний піар як партії, так і гурту.

Стоп-кадри з відеоролика партії "Україна-Вперед!" з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів