Кобзону знову відмовляють в американській візі

1 жовтня 2012, 17:42

Американське посольство пояснило, чому відмовляє у візі російському артисту Йосифу Кобзону.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У посольстві США у Москві заявили, що будь-який заявник на отримання американської візи, незалежно від того, чи є він відомою особою, повинен відповідати пропонованим вимогам.

Саме такою була відповідь на запитання, чому США не видають візу російському співаку і депутату Йосифу Кобзону.


Як повідомлялося, навесні 2012-го року влада Америки вкотре відмовила Кобзону у візі через підозру його у зв'язках з криміналом.

Кобзона досі не пускають до США

У квітні міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Росія домагатиметься зняття необґрунтованих обмежень на відвідування США Кобзоном.

"Підстави відмови абсолютно не задовольняють ані Йосифа Кобзона, ані нас як представників російського зовнішньополітичного відомства, яке займається міжнародними справами і, звичайно, відстоює інтереси і права наших громадян", - сказав тоді Лавров.

Він також зазначив, що "посилання на якусь причетність до якоїсь організованої злочинності, та ще й до наркотрафіку, вони нічим не підкріплюються".

"Особливо сумно те, що цього разу Йосиф Давидович збирався поїхати до Сполучених Штатів на запрошення наших співвітчизників у зв'язку зі своїм ювілеєм і у зв'язку зі святкуванням Дня Перемоги", - зауважив Лавров.

Відмова влади США видати візу артисту, за словами міністра, "суперечить здоровому глузду, суперечить завданню зближення наших народів, тим більше, що велика кількість наших співвітчизників є зараз громадянами Сполучених Штатів…".

Фото "NEWSmusic.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів