Зірки "Сутінків" зав’язали з сексом

2 жовтня 2012, 13:45

Подейкують, голлівудська пара Крістен Стюарт та Роберт Паттінсон прагнуть урятувати свої стосунки й заради цього готові навіть відмовитися від сексу.

Таку настанову їм буцімто дав психіатр, щоби актори могли, не відволікаючись на фізичний бік взаємин, "попрацювати над спілкуванням, зціленням ран та вправами на довіру".

Сексом Крістен та Роберт не повинні займатися принаймні місяць, пише "The Mirror".

"Із сексом доведеться зачекати. За планом, вони двоє мають сконцентруватися на одне одному та відбудувати свої стосунки", - повідомив інформатор.


Паттінсону та Стюарт заборонено займатися сексом

"Це був непростий період для них обох, і психіатр чітко дав їм зрозуміти, що буде тяжко", - додав він.

Працювати над стосунками пара збирається вирушити на віддалений та романтичний курорт у Бразилії, слухняно замовивши собі помешкання з двома ліжками.

"Для них це місце ідеальне, бо там знімали їхню першу велику любовну сцену… Для них там є багато хороших флюїдів, і якщо щось і поможе їм усе повернути, так це відпочинок у такому місці", - засвідчило джерело.

Нагадаємо, улітку парочка опинилася в центрі скандалу через інтрижку Стюарт із одруженим режисером Рупертом Сандерсом. Подейкували, Паттінсон із горя почав пиячити, але згодом дівчина таки переконала його, що до сексу з іншим у неї не дійшло, й актори помирилися.

Фото Reuters з сайту "Vanity Fair"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів