Міддлтон стала хітом порносайтів, а про її цицьки могли зняти відео

3 жовтня 2012, 13:30

Дружина британського принца Вільяма, 30-річна Кейт Міддлтон стала чи не найпопулярнішою жіночкою, яку любителі "полунички" прагнуть побачити на порносайтах.

Між тим імовірно, що фото герцогині топлес – це ще квіточки, і незабаром світ побачить ще й пікантне відео з її злощасних французьких канікул.

Про це повідомляє "The Telegraph".

Через скандал із оголенням "попит" на Кетрін в інтернеті протягом останніх тижнів стрімко злетів угору. Як підрахував вебсайт "freeones.co.uk", герцогиня впевнено посіла третє місце у Топ-5 "порно-крихіток", імена яких найчастіше задавали в пошук користувачі.


Кейт Міддлтон стала порно-крихіткою №3

Усього, як повідомили авторові дослідження, журналісту Вілларду Фокстону, фоторедактори деяких видань, пікантних фото Кейт існує близько 270. Досі ж у ЗМІ з’явилося лише 24, але й на них порносайти встигли заробити силу-силенну грошей.

"Найгірший кошмар палацу – це те, що ці фотографії є стоп-кадрами із відео", - говорить Фокстон.

Нагадаємо, фотографи заскочили Кейт без ліфчика, коли вона разом із Вільямом відпочивала у приватному готелі у Провансі. Королівській родині вдалося через суд добитися заборони публікації світлин французьким журналом "Closer", але "естафету" вже підхопили видання по всьому світі.

Фото Reuters з сайту f3v3r.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів