Бар Рафаелі збирає гроші для зйомок в порно

3 жовтня 2012, 14:40

Найсексуальниша жінка планети модель Бар Рафаелі, схоже, закортіла зняти власне секс-відео.

Екс-подружка ДіКапріо закликає фанатів підтримати її ініціативу фінансово. Бар обіцяє "спонсорам" перегляд даного відео або навіть участь у зйомках.

Відповідне відеозвернення ізраїльської красуні опубліковано на сайті funnyordie.com.


"Секс з одним чуваком. Секс в різноманітних позах. Кілька годин сексу", - перераховує на відео Рафаелі.

Для того, аби модель знялася у секс-відео їй необхідно зібрати 10 тисяч доларів.

За внесок у 50 доларів Бар обіцяє фотографію з кадром з цього "домашнього відео" і власним підписом. За 200 доларів пожертви буде дозволено бути присутнім при процесі зйомок і фотографувати.

А той, хто внесе тисячу доларів і більше, зможе претендувати на роль "того самого хлопця", з яким Рафаелі буде зніматися.

Рафаелі навесні обирала красуню в Києві, а тепер знялась у жартівливому секс-відео?

У рекламному ролику на задньому плані показано натовп молодих людей, що пропонують Бар будь-які гроші (до 5 мільйонів доларів) за обіцяне задоволення.

В кінці свого виступу Рафаелі показує схематичну картинку, на якій зображені оголені чоловік і жінка. Після чого її засипають грошима, і на екрані виникає повідомлення про те, що "Бар Рафаелі похована під купою грошей", попереджувала про ризикованість такого підприємства, як зйомка сексуального відео.

У своєму блозі на сервісі Twitter Бар поки не дає жодних роз'яснень з приводу скандального відеозвернення.

Однак слід відзначити, що сайт funnyordie.com спеціалізується на публікації забавних відеосюжетів за участю знаменитостей. Головне завдання авторів сюжетів і акторів: розвеселити публіку, а не зібрати гроші на зйомки "домашнього порно".

Фото Reuters з сайту tvi24.iol.pt

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів