Листи принца Філіпа до чужої жінки оспівають у мюзиклі

3 жовтня 2012, 18:19

Фрагменти особистих листів чоловіка британської королеви Єлизавети ІІ, принца Філіпа, герцога Единбурзького, пролунають зі сцени.

Це буде мюзикл про англійську кінолегенду Пет Керквуд, якій колись закидали роман із принцом.

Творці мюзиклу використали особисту кореспонденцію з архіву акторки, зокрема листи принца Філіпа до неї.

Про це пише "Contact Music".


Авторка сценарію та виконавиця ролі Пет Керквуд - оперна співачка Джессіка Вокер. Із паперами зірки, що пішла з життя у 2007-му, її познайомив біограф Майкл Торнтон.

Чоловік королеви Єлизавети колись писав листи кінозірці

"Дані мені згідно з заповітом Пет інструкції полягають у тому, що ці листи не має побачити ніхто, крім офіційного біографа герцога Единбурзького, після його смерті", - зазначив Торнтон.

"У зв’язку з цим Джессіка Вокер не бачила справжніх документів, але на мене таке сильне враження справили дослідження життя Пет, що я звернув її увагу на короткі значущі сторінки в листах, і саме їх вона цитуватиме в своїй п’єсі", - пояснив він.

Патрісія Керквуд завжди стверджувала, що ніякого роману з принцом у неї не було, і навіть думала звернутися до суду, щоби покласти край цим пліткам.

Прем’єра мюзиклу, що має назву "Пет Керквуд розсердилася", відбудеться в манчестерському "Royal Exchange Theatre" наприкінці жовтня.

Фото АР з сайту washingtonpost.com та з сайту allstarpics.net

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів