В дочки Х’юстон хочуть забрати гроші

4 жовтня 2012, 13:40

Родина померлої співачки Вітні Х’юстон хоче обмежити доступ дочки зірки Боббі Крістіни до її спадку та захистити її від фінансових шахраїв.

Про це повідомляє "TMZ".

Мати та невістка співачки - Сіссі Х'юстон і Пет Х'юстон – цього тижня подали запит про те, щоб змінити волю Вітні щодо спадку. Зокрема, жіночки хочуть змінити розподіл нерухомості, яка оцінюється у 20 мільйонів доларів.

Джерела, близькі до родини Х’юстон, кажуть, що, на думку Сіссі та Пет, заповіт Вітні дає Боббі Крістіні забагато можливостей. Жінки гадають, що дівчині зарано мати такі гроші.


За словами інформаторів, родина прагне захистити дівчинку від самої себе, бо вона є дуже вразливою.

У документах мати та невістка Х’юстон зазначили, що 19-річна Боббі Крістіна є помітною мішенню для тих, хто може вплинути на її спадок.

До слова, дочка є єдиною спадкоємицею Вітні. Дівчина має отримати спадок у три етапи: 10 відсотків у 21 рік, 20 – у 25 та залишок – у 30 років.

У своєму запиті Сіссі та Пет Х’юстон не пропонували конкретні зміни у графіку отримання спадку. Жінки лише зауважили, що Вітні хотіла "забезпечити довгострокову фінансову безпеку та захист" для своєї дочки.

Нагадаємо, 48-річна Вітні Х'юстон померла 11-го лютого. Її знайшли у ванні готельного номера.

Фото з Twitter Боббі Крістіни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів