Зеленський перейшов від Хорошковського до Коломойського

8 жовтня 2012, 14:40

"Студія Квартал-95" на чолі з Володимиром Зеленським, яка кілька років співпрацювала з групою каналів Валерія Хорошковського, уклала угоду з конкурентним каналом Ігоря Коломойського.

Про це повідомила прес-служба Студії.

"На сьогоднішній день "Студія Квартал-95" шукає нові перспективи і можливості реалізації своїх ідей і проектів. Ми віримо, що співпраця з "1+1" буде дуже плідною та взаємовигідною", - прокоментував ситуацію Володимир Зеленський.

"Українська правда" звернулася із запитанням про політичну складову ситуації до прес-служби "Кварталу".


"Я не знаю точно. Знаю, що політичної складової там точно немає. У жодному разі з політикою – ні. Там більш можливо економічні питання, організаційні", - сказала прес-секретар Тетяна Руденко.

Зеленського разом з командою перекупив канал Коломойського

Водночас заступник голови правління "Інтера" Сергій Амелічев у коментарі "Коммерсант-Украина" підтвердив інформацію про те, що три програми "Студії Квартал-95" більше не виходитимуть на "Інтері".

"Ми закінчуємо зйомки проектів, за які вже заплатили, і припиняємо співробітництво зі студією",— сказав він.

Амелічев додав, що "Інтер" відмовився від послуг "Кварталу-95" через підвищення цін, бо річний контракт зі студією міг коштувати каналу 11-12 мільйонів доларів.

Сам Зеленський, який заробляє понад мільйон доларів на рік, не назвав суму угоди з каналом "1+1". Але й не став заперечувати, що вирішальними були все ж таки гроші.

"Це ринкові відносини, не більше того. У нашій творчості найголовніші дві речі: це свобода дій та щоб ця свобода дій нормально оплачувалася", - зазначив Володимир у програмі "Світське життя".

"Ми завжди робили продукт, який пропонували ринку. І цього разу на цьому ринку чемпіоном у цьому продукті став канал 1+1", - додав Зеленський.

Фото каналу "1+1"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів