Лукашенко про сина: Характер, як у батька, - не подарунок

8 жовтня 2012, 15:40

Президент Білорусії Олександр Лукашенко чи не вперше відверто розповів про свого 8-річного сина Миколу.

Політик зізнався, що його особисте життя замкнулася на хлопчику, на якого білоруський лідер покладає великі надії, пише "Экспресс-газета" з посиланням на телерадіокомпанію "Мир".

Лукашенко поскаржився, що його позашлюбний син має складний характер:


"Характер, як у батька колись був, - не подарунок. Коли його заганяють у рамки, відокремлюючи від інших дітей (це буває рідко, але я негативно таке сприймаю) через заходи обережності, він страшно переживає. Він приходить і починає мене мучити: "Чому зі мною так вчиняють? Я ж як усі!".

Правда, деякі білоруські ЗМІ вважають, що Лукашенко лукавить, описуючи становище молодшого сина в школі. Наприклад, на початку року президент більше тижня перебував у Сочі, а разом з ним - його син Коля, зазначає місцеве видання "Білоруський партизан".

8-річний Микола ревнує Лукашенка до старших синів

При цьому за Кодексом про освіту школяра можуть покарати за неявку на урок без поважної причини доганою або навіть відрахуванням.

Лукашенка також розповів, що Коля дуже ревнує його до старших дітей, що народилися в законному шлюбі.

"Він ревнивий. Сяде на коліна і запитує: "Я ж у тебе один син?". Кажу: "Як же один, а Діма, Вітя?". Він у відповідь: "Що ти мені про них розказуєш, вони вже дорослі. Так, вони сини, але у них вже свої діти". Це він мені часто говорить з ревнощів. Хоча у них хороші стосунки", - зауважив білоруський лідер.

"Пацан такий вже, як мої онуки. Вони дуже дружні, вихідні проводять разом, він радий цьому. Він практично виріс у мене на руках", - додав він.

Олександр Лукашенко також заявив, що його найменший син вже звик до камер,

"Чи подобаються йому телекамери, фотооб'єктиви, люди? Для нього немає цієї проблеми, як і для мене. Телебачення - це частина мого життя, політичної роботи. Мене камери фіксують скрізь, де я буваю. Інакше й бути не може", - пояснив він.

Нагадаємо, корім 8-річного Миколи у Лукашенка є двоє старших синів - Віктор 1975-го року народження та Дмитро 1979-го року народження.

Фото Экспресс-газеты

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів