Оксана Пушкіна вийшла заміж

10 жовтня 2012, 10:50

Російська тедеведуча Оксана Пушкіна таки вийшла заміж. Однак відзначати радісну подію вона не збирається.

Новину про своє весілля Пушкіна розповіла у мікроблозі Twitter, пишуть "Дни.ру".

"Змінила статус. Швидко. І зовсім не боляче. Відштампувались. Від сьогодні, 9-го жовтня, я - заміжня жінка", - написала телеведуча.


"Весілля не буде — наступного року разом святкуємо мій ювілей", - додала Оксана.

Нещодавно Пушкіна дала відверте інтерв'ю про свого обранця, який, як виявилося, на момент їхнього знайомства був одружений.

Як з'ясувалося, зі своїм коханим, якого звуть Олексій, телеведуча зустрічалася протягом двох років, але ретельно приховувала свої стосунки. Закохані познайомилися за допомогою інтернету.

Пушкіна вдруге вийшла заміж

Телеведуча розповіла про Олексія, який, до слова, на п'ять років її молодше:

"Льоша - висококласний айтішник. Багато років пропрацював в одній з найбільших в світі комп'ютерних компаній, поки його не запросили в Росію. Зараз він один з кращих фахівців з IT- технологій у фінансовому секторі. Коротше, просто Гаррі Поттер якийсь! В тому сенсі, що у нього мізки зовсім інші, чарівні".

Однак перше побачення у них не вийшло. Тим не менш Оксана Олексія все ж "зачепила" і він почав планомірно її завойовувати.

"Льоша виявився наполегливим і цілеспрямованим.Немає жодної моєї заслуги в тому, що ми сьогодні щасливі разом", - розповіла телеведуча.

"Я його посилала куди подалі, писала бридкі есемески, відверто грубо... Щоб зник з мого життя. Щоб повернувся до сім'ї. Він же одружений був ", - додала вона.

За словами Пушкіної, ще на стадії листування Олексій зізнався, що одружений, але сімейні стосунки переживали кризу.

Нагадаємо, телеведуча вже була заміжня. Її чоловіком був телеведучий Владислав Коновалов. Від цього шлюбу в неї є син Артем.

Фото з мікроблогу Катерини Рождествєнской

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів