Зґвалтована Романом Поланскі жінка напише книгу

10 жовтня 2012, 14:30

Жінка на ім’я Саманта Геймер, яку в 13 років зґвалтував оскароносний режисер Роман Поланскі, напише про це книгу.

Жертва запевняє, вона робить це не з люті на кривдника, а прагне заявити про себе та звільнитися від привидів того давнього жахіття.

Про це повідомляє "Contact Music".

Розповідь Саманти матиме назву "The Girl: Emerging from the Shadow of Roman Polanski" ("Дівчинка: Виходячи з тіні Романа Поланскі"). Книга побачить світ у 2013-му році.


"Нині я представляю свою історію без люті, але з метою – поділитися розповіддю, в деталях котрої відродиться моя особистість. Я – більше ніж "дівчинка – секс-жертва", - говорить Геймер.

Про те, як Поланскі ґвалтував дівчинку-підлітка, розкаже книга

"Завдяки написанню цієї книги багато примар із тих років нарешті спочинуть, вона дасть відповідь на багато запитань, які лишалися невирішеними", - зазначив представник видавця.

Як відомо, в 1977-му Романові Поланскі було висунуто звинуваченя у зґвалтуванні дівчинки-моделі. Режисер виїхав зі США до Франції, щоби уникнути ув’язнення.

Скандал знову набув обертів у 2009-му, коли Поланскі прибув до Цюріха, де його арештували. У 2010-му швейцарська влада все ж таки вирішила не видавати режисера Сполученим Штатам.

В одному з інтерв’ю метр заявив, що всі ці роки шкодував про те, що накачав дівчинку наркотиками та зайнявся з нею сексом. Він списав усе на "імпульс", через який покотилося шкереберть усе його життя. Іще режисер перепросив у Саманти у своєму документальному фільмі.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів