Гришко не носитиме шуби, бо не хоче виглядати геєм

12 жовтня 2012, 13:55

Тенор Володимир Гришко, який не так давно проміняв оперу на естраду, вирішив змінити й стиль одягу. Відтепер співак носитиме зручний сучасний одяг, а від хутра відмовиться, бо не хоче виглядати, як гей.

Про це артист розповів у сюжеті "ТСН. Особливе".

За словами Гришка, йому набрид його звичайний стиль, тож він вирішив змінити гардероб.

"Мені набридло ходити в смокінгах, краватках, у шаликах таких різноманітних французьких, я просто змінив свій стиль. Відійшов на сцені від діамантів, від фраків. Просто сучасний комфортний одяг", - розповідає Володимир.


Втім, шопоголік Гришко не відмовився від відомих брендів. Навіть спортивний одяг в нього від "Paul & Shark" та "Ralph Lauren".

Гришко не приховує, що полюбляє брендовий одяг та шопінг

А ось на сцену співак виходитиме у класичному образі.

"Просто строгий костюм, краватка, біла сорочка і все. Я думаю що Гришка сприймають в будь-якому виді, за виключенням голого", - каже він.

Тенор також зауважує, що любить літо більше за осінь. Тому він віддає перевагу речам світлих кольорів, які довше зберігають літній настрій.

"Все світле, бежеве. Прагну ще триматися у літньому відкритому одязі. Я ще встигну одягнути якісь теплі речі", - ділиться Гришко.

Втім, зиму співак теж любить, адже про його колекцію хутра ходять легенди. Однак відтепер Гришко не носитиме шуби, бо боїться бути схожим на гея. Дивно, бо раніше його це чомусь не хвилювало.

"Якщо чоловік іде у чоловічій шубі, а у мене їх багато, то кажуть, що він гей… Розумієте ,от цього я боюсь. Шуби тепер Гришко носити не буде тому, що не хоче, щоб його асоціювали з чоловіком, котрий трошки не тої орієнтації, а я люблю жінок", - пояснює тенор.

Гришко боїться бути схожим на гея, бо любить жінок

"Гришко любить все не так, як у кожного. Я хотів би, щоб мене бачили у нормальному чоловічому одязі, не в гей-одязі, а в чоловічому", - резюмує артист.

Стоп-кадри з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів