Окунська розпіарила Дімопулос

17 жовтня 2012, 16:54

Екс-дружина адвоката Сергія Власенка, Наталія Окунська розхвалює свою подружку, екс-"ВІА-Гру" Санту Дімопулос. Мовляв, Санта така талановита, що її сольна кар’єра не може не скластися.

Про це багатодітна мати Окунська розповіла "E-motion".

Як відомо, Наталка була подружкою нареченої на весіллі Дімопулос і Володимира Самсоненка. Але подробицями свята не ділиться.

"Ви ж розумієте, що це секрет. Подарунок від коханого був, але не скажу, який. Скажу лише, що на весіллі були тільки близькі люди Санти і Володимира - всього близько 90 осіб. Весілля було дуже-дуже веселим. Гості приїжджали, як з України, так і з усієї Європи і навіть з усього світу", - не втрималася Наталка.


У цій сукні Окунська була подружкою нареченої у Санти

До того ж, тепер екс-модель нахвалює співачку та каже, що її не виганяли з "ВІА Гри" – вона сама пішла заради сольної кар’єри.

"Санта на сьогодні дуже виросла. Вона дуже талановита, і, думаю, все у неї вийде. Це Санта пішла з "ВІА Гри", а не її вигнали. Це було її рішення, яке приймалося при мені", - зауважила Окунська.

Наталці не можна розповідати про весілля Санти, а ось про її сольну кар'єру - будь ласка

Крім того, за словами Наталі, Дімопулос легко вирішила питання з "ВІА Грою".

"Санта така людина, що їй нічого складно не дається. Якщо вона приймає рішення, то робить це. На сьогоднішній день її продюсують. Я думаю, вже дуже скоро з'явиться якісний музичний продукт", - заінтригувала Окунська.

Нагадаємо, продюсер гурту "ВІА Гра" Костянтин Меладзе казав, що Санта не створена ані для групи, ані для сцени взагалі.

Фото з Facebook Окунської та "Нового каналу"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів