Меньшов та Алєнтова потрапили у ДТП

19 жовтня 2012, 11:00

Російський актор і режисер Володимир Меньшов потрапив у аварію разом зі своєю дружиною, актрисою Вірою Алєнтовою.

У "BMW X5", у якому їхало подружжя, врізався "Opel Astra", пишуть "Life News".

Аварія сталася 19-го жовтня у центрі Москви.

Близько години ночі 73-річний творець легендарного фільму "Москва сльозам не вірить" за кермом свого авто їхав по 1-й Тверській-Ямській вулиці у бік Білоруського вокзалу.


Коли на перехресті з вулицею Лісовою загорівся червоний сигнал світлофора, Володимир Валентинович натиснув на гальмо, і машина різко зупинилася. У цей момент ззаду в його джип врізався "Opel Astra".

У джип Меньшова врізалося авто на світлофорі

На щастя, швидкість автомобіля була не дуже великою, і зіркова пара відскіпалася лише зіпсованим настроєм. Щоправда, у "BMW" було розбито задній бампер.

"Opel" після зіткнення отримав набагато серйозніші пошкодження: у нього розбита уся передня частина. Втім, медична допомога ані водієві, ані пасажирові не знадобилася.

"…Джип попереду різко зупинився на червоне світло. Я бачив, як машини попереду нього проскакували на червоний, думав, що він вчинить так само, але він загальмував", - розповів водій "Опеля".

За словами очевидців, поки оформляли ДТП, Алєнтова була засмучена та з машини не виходила.

Нагадаємо, Володимир Меньшов отримав найпрестижнішу кінонагороду у світі - "Оскар" – за фільм "Москва сльозам не вірить". Головну роль у стрічці зіграла його дружина Віра Алєнтова.

Фото "Life News" та "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів