Ротару не спілкується з дівером через будинок чоловіка

24 жовтня 2012, 12:55

Співачка Софія Ротару, як виявилося, вже 10 років не спілкується зі старшим братом свого покійного чоловіка. Вони посварилися через будинок у Чернівцях.

Про це йдеться у сюжеті "ТСН. Особливе".

23-го жовтня виповнилося рівно 10 років зі смерті чоловіка Ротару – Анатолія Євдокименка. Але навіть ця трагічна дата не здатна примирити співачку з дівером – Валерієм Євдокименком.

Причину сварки криється у Чернівцях, на вулиці, яка тепер носить ім’я Анатолія Євдокименка. Саме там стоїть родинний будинок чоловіка Ротару, зведений ще 78 років тому.


Цей будинок став причиною сварки Ротару та брата її чоловіка

Вже 10 років Софія Михайлівна не приїздила сюди. Господар на воротах встановив вензель зі своїми ініціалами - Валерій Євдокименко.

Він називає себе досвідченим партократом - 22 роки був секретарем обкому комсомолу. А зараз викладає економіку у Буковинському університеті.

Дружина Валерія, Людмила - домогосподарка. Каже, що 25 років була найкращою подругою Софії Ротару. Тепер вони навіть не телефонують одна одній.

"Я навіть не дзвонила. Тому що вона образливо поставилась. Ми її ще боготворили. І донька моя", - розповідає жінка.

За словами дівера співачки, саме він допоміг їй зробити кар’єру.

"Я її ставив на ноги… Ансамбль створив. Ось накази. Це ж без мене не робилося. Я ж керував цим містом. Ініціював і примушував бюджет фінансувати", - розказує чоловік та демонструє накази, які досі зберігає.

Валерій Євдокименко називає успішну кар'єру Ротару своєю заслугою

Крім того, Євдокименко запевняє, що допоміг Софії і в особистому житті.

"Софія прийшла до мене на роботу і каже: "Толік казав, що восени вже й одружимося, а тепер щось зволікає". Ми викликали його в цю кімнату: "Альо, друг любєзний". І того ж року весілля зіграли", - розказує Валерій.

Тепер брат покійного чоловіка Ротару шкодує, що допомагав їй. Востаннє Валерій та Софія бачилися у 2002-му - на похороні Анатолія. І тоді ж розсварилися.

За словами Євдокименка, після смерті сина їхня мати втратила пам'ять, тому він її поклав у лікарню для психічнохворих. А Ротару вбачила у цьому користь.

"Опублікувала, що я недбало ставився до матері через те, що хотів заволодіти цим будинком. Почала з'ясовувати: "Чому це ви живете в тому будинку?". Я взагалі ледь не впав. Як це? Я тут виріс з мамою, купив сусідську квартиру і тут вона мені у спадок автоматично перейшла", - каже чоловік.

Ротару вийшла заміж за Євдокименка завядки його брату?

Втім, у близьких Ротару про ті події інші спогади.

"Це було при мені. Коли приїхали відкривати вулицю Анатолія Євдокименка, Соня не побачила свекруху. Дізналася, що вона у психлікарні. І ми як на це все жахіття подивилась, і відразу Соня влаштувала скандал", - згадує сестра співачки Ауріка.

Син зірки Руслан Євдокименко заявив, що цей будинок насправді належить його матері.

"Купувалося все це моїми батьками. Весь цей будинок. Бог йому суддя! Те, що він все це вигадав - родовий будинок. Послухайте, нам є, де жити. Поставте собі запитання: навіщо мені та моїй родині будинок у Чернівцях? Все, і більше запитань не буде", - наголосив Руслан.

Але сварка між Ротару та братом її чоловіка триває.

"Навряд чи вони колись знову будуть спілкуватися", - каже сестра співачки.

"Ну що я скажу: "Соня, вибач, що ти так повелася"? Я навіть не знаю, як поводитися", - зізнається брат покійного Анатолія Євдокименка.

Стоп-кадри з відео "ТСН", фото з офіційного сайту Ротару

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів