Тетяна Нікольська представила новий кліп

24 жовтня 2012, 16:07

Молода співачка Тетяна Нікольська представила свій новий кліп на пісню "Да и нет". Презентація відеороботи відбулася днями в одному з ресторанів Києва.

Тетяна Нікольська представила новий кліп на пісню "Да и нет"

У відео Нікольська постає в образі впевненої у собі сексуальної жінки. Загалом, робота знята у чорно-білій палітрі, але губи співачки у кожному кадрі лишаються яскраво-червоними. А наприкінці кліпу й уся картинка стає кольоровою. Це свідчить, як зазначила сама Тетяна, про вогник у кінці будь-якого тунелю.

"У цьому стартовому кліпі ми експериментували, оскільки мені потрібно було трохи оголитися. Для мене це було спочатку випробуванням, а потім я втягнулася - з'явився кураж", - зізналася Нікольська, коментуючи зйомки кліпу на композицію "Да и нет".

"Хотілося довести, передусім, самій собі, що я зможу! І, по-моєму, все вийшло відмінно!" – задоволено веде далі Таня.


При цьому Нікольська вдячно відгукнулася про команду, яка із нею працює.

"Що ж до фінансування, я працюю з продюсерським центром "Starz" (starz.net.ua), які шукають нам спонсорів. У мене відмінна команда, з якою комфортно працювати", - розповіла вона.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕОКЛІП:

Загалом, Тетяна Нікольська має намір працювати не покладаючи рук. Наразі вона співпрацює з багатьма композиторами. Має намір показати себе в ліричних піснях, оскільки це її сильна сторона. При цьому працює і над швидкими, динамічними композиціями, які підійшли б для корпоративів.

Нагадаємо, Тетяна Нікольська наразі є солісткою ансамблю Прикордонних військ України. Але, за її ж словами, цього їй замало. 25-річна уродженка Хмельниччини хоче реалізуватися як сольна виконавиця.

Раніше, до військового ансамблю, з якого свого часу вийшла Тіна Кароль, Нікольська виступала на Всеукраїнському благодійному фестивалі "Чорноморські ігри".

У 2004-му році перемогла на фестивалі сучасної молодіжної музики "Червона Рута". Там Таня отримала головний приз - навчання вокалу в однойменній школі-майстерні.

А перед тим як дійти рішенню розпочати сольну кар'єру, Нікольська взяла участь у кількох групах.

Фото, відео та текст прес-служби Тетяни Нікольської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів