Концерт Кіркорова у Баку скасували через його батька

26 жовтня 2012, 13:10

Концертне шоу російського поп-короля Філіпа Кіркорова, яке мало відбутися у Баку, скасували. Причиною цього стало те, що батько співака взявся підтримувати талановитого вірменського підлітка-інваліда.

Про це повідомляє "Life Showbiz".

За кілька днів до початку гастролей Кіркорова було скасовано концертне шоу співака у столиці Азербайджану.

"Організатори концерту повідомили нам, що виступ Філіпа у Баку не відбудеться. Нам було оголошено, що скасування пов'язано з якимись "технічними причинами". Але нам вони не відомі", - сказала прес-секретар співака.


Як виявилося, справжньою причиною стало те, що батько артиста Бедрос Кіркоров допомагає юному співаку з Вірменії. Тож давній азербайджансько-вірменський конфлікт сплив у неочікуваному місті.

Як зазначили джерела, 80-річний батько Кіркорова взявся просувати 13-річного співака з Вірменії Андраніка Алексаняна. До слова, у самого Бедроса також вірменське коріння.

Через роботу Бедроса з вірменським хлопцем концерт Філіпа у Баку скасували

Юний підопічний Бедроса з народження страждає на рідкісне захворювання - дефект кісток, через яке припинив рости. Його зріст - всього 1 метр.

Дитині, що володіє фантастично красивим голосом, у 2011-му році навіть вдалося виграти конкурс "Дитяча Нова хвиля" в Ялті. Саме там його й помітив Бедрос.

Як виявилося, принциповою умовою гастролей Кіркорова в Баку стало негайне припинення просування Бедросом Кіркоровим Алексаняна і відмова від спільних гастролей з юним талантом.

Але образити рідного батька Філіп не зміг і категорично відкинув подібні умови. Адже 80-річний Бедрос, який щиро переживає за Андраніка, міг просто не впоратися з таким ударом.

Цей вчинок Кіркорова і став головною причиною того, що до Баку його не пустили.

"Мені дуже шкода, що в силу не залежних від мене причин, концертів, які так чекають мої шанувальники з Баку, не буде. Хочу сказати, що я завжди з величезною повагою ставився і ставлюся до моїх азербайджанських глядачів і мені дуже гірко усвідомлювати, що через ті чи інші причини люди, які люблять мене, мої пісні і чекають моїх концертів, залишаться розчарованими", - сказав Філіп.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів