Джанабаєва у дитинстві хотіла стати геологом

31 жовтня 2012, 17:50

Найстарша солістка гурту "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва в дитинстві була старанною ученицею, займалася грою на фортепіано, акторською майстерністю та співала "Що тобі сниться, крейсер "Аврора"?".

Про це йдеться у статті "Экспресс-газеты".

Коли Альбіні виповнилося 13 років, її сім'я переїхала з Волгограда до селища, що в десяти кілометрах від міста. Папа Борис Джанабаєв і мама Ірина Селезньова жили дружно та виховували трьох дітей.

Альбіна була найстаршою дитиною у родині.


"Мій тато був бурильником, все життя їздив по відрядженнях і часто возив мене з собою. Він вчив мене брати зліпки ґрунту, і це заняття мені настільки сподобалося, що я передумала бути лікарем і вирішила присвятити себе геології", - розповідає співачка.

Альбіна спочатку хотіла бути лікарем, а потім геологом

Поки батько заробляв гроші, мати, яка закінчила торговельний технікум, займалася сім'єю.

У Альбіни є ще молодші сеста Катя і брат Борис, але найбільше уваги мати приділяла саме старшій доньці.

Вже у 4 роки її віддали на хор, у 8 - записали до музичної школи по класу фортепіано. Також дівчина ходила на співочі, сценічні та театральні курси.

"Пам'ятаю Альбіночку. Така ніжна, усміхнена, спокійна, поступлива дівчинка. Ось досі перед очима стоїть, як вона на шкільних вечорах заспівувала "Що тобі сниться, крейсер "Аврора"?" – згадує завуч школи, де навчалася Джанабаєва.

А врешті-решт вона стала солісткою гурту "ВІА Гра"

За словами класного керівника, Альбіна була дуже старанною ученицею та вчилася лише на четвірки і п'ятірки.

"Таке світла пляма у класі, промінчик! Як посміхнеться своєю щирою, чарівною посмішкою, навколо відразу ставало ясно!" - розповідає вчителька.

А зараз ця світла дівчинка працює у найсексуальнішому гурті СНД, виховує позашлюбного сина від співака Валерія Меладзе, та знімається у відвертих сценах у кіно.

Фото журналу "Maxim" з сайту Msn.com та фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів