Lady Gaga: Адель товстіша за мене, але її не засуджують

1 листопада 2012, 14:17

Американська поп-зірка Lady Gaga розпочала кампанію з заохочення молодих людей почуватися комфортно у своєму тілі та не засуджувати інших.

На цей крок розповнілу останнім часом зірку наштовхнув приклад її британської колеги Адель, яка пишається своїми формами.

Про це пише "The Sun" з посиланням на "Stylist magazine".

Lady Gaga запустила проект під назвою "Body Revolution" (Революція тіла) як частину своєї соцмережі для прихильників.


Розповідаючи про проект, співачка зізналася, що була вражена ажіотажем навколо своєї зайвої ваги.

"Я взагалі дізналася про це з фото в Інтернеті. Моя мати зателефонувала і сказала: "Ти що, набрала вагу?". Усі казали мені про це, а мені було байдуже", - розповідає Gaga.

Приклад Адель надихнув Гагу на культивування впевненості у собі серед молоді

"Але коли я почула, що це було у новинах, де вони говорять про війни, занепад економіки та вибори, я подумала: "Це ж до дідька смішно". Тобто, який це приклад для молодої дівчини, що сидить вдома?" – ділиться зірка.

І після цих слів Lady Gaga згадала Адель, яка набагато товстіша, але про неї ніхто не говорить.

"Я подумала, що добре, мені байдуже, якщо мене вважають товстою, тому що, і справді, я таки набрала 10 кілограмів. Але Адель більша за мене, то чому ніхто не говорить про її вагу? Вона така чудова, і я гадаю, що її впевненість – це те, що я маю відзначити. Вона встановила високу планку для багатьох жінок", - сказала поп-зірка.

"Мені потрібно бути впевненою у собі жінкою і просто казати політично активні речі, які допоможуть молоді", - підсумувала співачка.

Фото з Twitter Lady Gaga та Reuters з сайту "Rg.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів