Редкліфф заліз у ванну до чоловіка. ФОТО

2 листопада 2012, 16:40

Найзаможніший молодий актор Деніел Редкліфф знявся у телевізійній екранізації творів Михайла Булгакова й приняв ванну з іншим чоловіком.

"Гаррі Поттер" разом із зіркою серіалу "Божевільні" ("Mad Men") американцем Джоном Хеммом зіграли в телевізійній екранізації циклу оповідань Михайла Булгакова "Записки юного лікаря", пише "The Daily Mail".

Актори вдвох втілюють образ головного героя циклу оповідань Булгакова. "Записки" були створені ним на основі особистого досвіду роботи лікарем у селі Нікольському Смоленської губернії в 1916-17-х роках.


23-річний Редкліфф грає головного персонажа новел в молодості, а 41-річний Хемм - в більш старшому віці. При цьому, за задумом творців серіалу, обидві "іпостасі" автобіографічного героя Булгакова зустрічаються і сперечаються між собою.

Редкліфф заліз у ванну до одного з найсексуальніших чоловіків планети Джона Хемма

Так, в одному з епізодів Редкліфф та Хемм змушені були разом прийняти ванну. За словами "Гаррі Поттера", йому сподобалося купатися разом з американським колегою. До слова, Джон Хемм частенько опиняється у рейтингах найсексуальніших чоловіків планети.

"Це було здорово, адже знаєте, мені позаздрить будь-яка жінка", - зауважив Деніел.

Редкліфф також зізнався, що є справжнім прихильником творчості Булгакова. Тому актор із нетерпінням чекав початку зйомок.

"Я був нав'язливим читачем Булгакова протягом декількох років. Тож коли виникла можливість взяти участь у цьому проекті, я ледве міг стримати своє хвилювання", - пояснив актор.

Прінтскрін з The Sun

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів