Лохан збрехала поліцейським

7 листопада 2012, 10:50

Актриса Ліндсей Лохан вплуталася у новий скандал. Зірку викрили в дачі неправдивих свідчень.

Тож за брехню поліцейським Лохан ризикує опинитися за ґратами на довгі роки, пише "TMZ".

Прокуратура Санта-Моніки має намір пред'явити актрисі чергове звинувачення за дачу брехливих свідчень.


Мова йде про аварію, що сталася в червні 2012-го року. Тоді орендований "Porsche", в якому знаходилася Ліндсей, врізався у вантажівку.

Лохан, яка відбулася синцями, заявила поліцейським, що за кермом "Porsche" була не вона, а один з її приятелів. Окрім цього актриса запевнила, що винуватцем події став водій вантажівки.

Лохан набрехала поліцейським

Пізніше актриса стверджувала, що у "Porsche" відмовили гальма.

У свою чергу, 2-й учасник ДТП заявив правоохоронцям, що відразу після аварії представники Лохан намагалися купити його мовчання.

І от, у результаті розслідування було встановлено, що саме Ліндсей керувала автомобілем, який був абсолютно справний на момент зіткнення.

Окрім цього поліцейські знайшли у "Porsche" сумочку з пігулками. Правоохоронці мали намір висунути звинувачення ще й за незаконне зберігання наркотичних речовин. Однак адвокат Лохан надав документи, які підтверджують законність придбання пігулок.

До слова, дача неправдивих свідчень є порушенням умов випробувального терміну, до якого актриса була засуджена у справі про крадіжку коштовностей. Тож тепер Лохан загрожує тривале тюремне ув'язнення.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів