Чоловік годує Приходько докторською ковбасою

8 листопада 2012, 12:20

Співачка Анастасія Приходько вперше за 5 років своєї кар’єри готує сольний концерт. Через активну підготовку та хвилювання Настя худне, а чоловік Нурік годує її ковбасою з чорним хлібом.

Про це Приходько розповіла "ТСН. Особливе".

Останні кілька тижнів співачка живе у репетиційній залі. Бо незабаром відбудеться її перший сольник.

"Це перший концерт, який я зробила сама. Я не те, що боюся. Коли бачу цю кількість людей, які це все будуть робити. Страшно. Це велика відповідальність", - каже Настя.

Настя дуже хвилюється через свій перший сольний концерт 

Приходько переживає за те, щоб усе тримати у голові, усе встигнути та нічого не забути.

"Це треба все в голові зібрати. Учора навіть приходили репетирувати зачіску. Як це все встигнути, як це все зробити. Репетирували макіяж. Все підбирали. Який лак повинен бути", - розповідає артистка.

Але найбільше лякає співачку те, що на концерті будуть її рідні та близькі.

"Моя мама в залі вперше буде сидіти, я її ніколи не брала. Ані маму, ані бабусю, ані брата, ані чоловіка. Вони будуть сидіти за столом, вони всі будуть на мене дивитися. Це так страшно", - зізнається Приходько.

 Родичі Приходько вперше побачать її на сцені не по телевізору

Через нервування Настя схудла, тому її чоловік Нурік Кухілава намагається підбадьорити дружину. Навіть готує їй сніданки.

"Він ніколи, за три з половиною роки, не готував мені сніданок. І він бачить, як я ось так нервую. І приніс мені на чорному хлібі ковбаску докторську. Я кажу: "Я ж не їм чорний хліб". Він стоїть такий. Я кажу: "А я ж на дієті". Викрутилася із ситуації", - ділиться Анастасія.

 

Стоп-кадри з відео "ТСН"

IDEALMEDIA