Моїсеєв скасував заручини через брехню?

9 листопада 2012, 15:10

Російський співак Борис Моїсеєв радикально змінив своє життя після інсульту. Артист розійшовся з нареченою та зізнався, що боїться смерті.

Два роки тому Моїсеєв пережив інсульт. За словами Бориса, ця трагедія повністю змінила його. Про це співак розповів в інтерв'ю "ТСН".

"Змінився. Дуже став набожним. Дуже зворушливий, дуже скупий на погляди. До цього пив багато, курив багато, скрізь побував. Боюся, ще боюся смерті", - заявив Моїсеєв.


Наразі артист впевнений, що його життя - це сцена. І саме серед колег він знайшов дорогих собі людей:

"Рідних немає, близьких теж немає, дуже близьких - так. Вони всі оточують мою сцену. Алла Борисівна Пугачова, Йосип Давидович Кобзон, Галя, Лайма, Ігор Крутой".

Моїсеєв і його наречена втомились від брехні?

Ще нещодавно ходили чутки, що Моїсеєв незабаром одружиться із давньою коханою жінкою - американкою Адель Тодд. Подейкували, що інсульт Бориса ще більше зблизив пару.

Та, з'ясувалося, що Моїсеєв та Тодд вже не разом.

"Сьогодні важлива не каблучка, не її розмір, а важливо знайти ту велику гармонію. Вона (Адель) дуже часто виїжджає до Америки. У неї один дім - Америка. У мене - Росія. Відстань величезна... Ми втомилися від брехні", - пояснив артист.

Зараз у Моїсеєва нове творче захоплення - дівчина-незнайомка з трагічною долею.

"Буду співати з новою, дуже красивою дівчиною! Вона просить не телефонувати, не писати їй, вона нова. Полячка. Вона потрапила у велику аварію. Вона три роки не співає й не танцює", - розповів співак.

Фото zenshiny.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів