Азаров був активістом "капусників"

9 листопада 2012, 17:29

Прем‘єр-міністр Микола Азаров зізнався, що практично брав участь у театральних "капусниках".

Про це він сказав на своїй сторінці у соцмережі Facebook, відповідаючи на запитання дописувачки про те, як чиновник ставиться до такого явища як Клуб Веселих та Кмітливих (КВК).

"Я дуже позитивно ставлюся до КВК і згадую перші КВК, коли вони з'явилися. Треба сказати, що я був активним учасником цього руху", - заявив Азаров.

Ну, і як водиться, біло-блакитний прем‘єр поностальгіював за радянщиною.


"Але з'явилися вони не на порожньому місці. У радянський час була дуже широко розвинена самодіяльність. При кожному клубі, школі, та й у багатьох установах працювали театральні гуртки, музичні, тобто суспільство було готове до такої форми самодіяльності, як КВК", - сказав він.

"Але всі чинні тоді самодіяльні гуртки були досить заформалізовані. І тому, коли з'явилися такі неформальні об'єднання (десь початок 80-х років минулого століття), то до них дуже швидко потягнулася молодь і стала активним учасником", - згадалося Азарову.

Перші КВК прем‘єр порівняв із "капусниками":

"Перші КВК не були такими заорганізованими, як зараз. Було дуже багато імпровізації, в якійсь мірі вони нагадували театральні "капусники". Словом, це гарна форма".

Скрін з Facebook Азарова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів