Вінницька виявилася сестрою Писанки

13 листопада 2012, 12:59

Колишня солістка гурту "ВІА Гра" Альона Вінницька виявилася сестрою актриси і телеведучої Руслани Писанки, а тепер мріє написати книгу і знятися в кіно.

В рамках телепроекту "ДНК - портрет нації" з‘ясувалося, що Руслана Писанка та Альона Вінницька далекі родички. Згідно з результатами ДНК-тестів, артистки - генетичні сестри. Їхні ДНК схожі, а це означає, що вони колись мали спільну праматір.

Самі зіркові пані були дуже здивовані і спершу навіть не повірили, поки їм не показали їхні генетичні карти, які чітко вказували на ДНК-спорідненість.

"Особисто мене здивувало, коли відкрилася генетична спорідненість з людиною, яка мені завжди була дуже симпатична - Русланою Писанкою..." - зізналася Вінницька.


Як виявилося, і Альона, і Руслана, належать до одного з найбільш поширених і найбільш древніх етносів. Однак, до якого саме - вчені поки не можуть встановити.

Руслана Писанка та Альона Вінницька - далекі родички і колись мали спільну праматір
"Особисто мене здивувало, коли відкрилася генетична спорідненість з людиною, яка мені завжди була дуже симпатична - Русланою Писанкою..." - зізналася Вінницька

Тим часом в ефірі програми "ТСН. Особливе" Вінницька поділилася своїми мріями.

"Я мрію написати книгу. Дитячу казку. Я мрію знятися в кіно. Я мрію якомога довше залишатися на сцені, напевно, зараз, в даний момент - це моя найбільша мрія", - зізналася вона.

Мрія стати співачкою у Альони зародилася понад 20 років тому. Вона писала вірші і захоплювалася піснями Віктора Цоя.

У 1993-му Вінницька створила свій рок-гурт під назвою "Останній єдиноріг", але він розпався. Потім працювала на радіо і телебаченні, співала у "ВІА Грі" - але усі ці етапи вона називає лише шляхом до своєї мрії.

"Якщо ти чогось хочеш, то потрібно просто твердо в це вірити і йти до останнього, до кінця і тоді життя тобі подарує обов'язково якийсь сюрприз", - переконує зірка.

Коли Вінницька розпочинала свою сольну кар'єру, її друзі не вірили, що вона стане відомою співачкою. Підтримували лише батьки та чоловік Сергій Большой.

А секретом свого успіху Вінницька називає віру в себе, у свою мрію і те, що не злякалася бути сама собою.

Фото з офіційного сайту Вінницької

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів