"Голосу" дитячого шоу закидали педофілію

13 листопада 2012, 17:00

Американського лялькаря на ім’я Кевін Клеш, чиїм голосом розмовляє один із персонажів дитячого телешоу "Вулиця Сезам", звинуватили в розбещенні підлітка.

Улітку до студії "Sesame Workshop", звернувся 23-річний чоловік, який стверджує – відколи йому було 16, він мав сексуальні стосунки з 45-річним тоді Клешем, який озвучує червоного кудланя Елмо.

Про це пише "TMZ".

Як доказ парубок надав один із електронних листів, надісланий йому лялькарем, у якому йдеться про секс. Щоправда, послання, яке Клеш відправив з робочої адреси, він написав коли адресатові вже виповнилося 18 років.


"Вибач, що я весь час говорю з тобою про секс, це доводить мене до шалу… Я хочу, щоби ти знав, що я люблю тебе та ніколи не скривджу. Я тут, щоби захистити тебе та втілити всі твої мрії", - писав Кевін юнакові.

Далі в листі він сповіщає, що доручить асистентові замовити квиток до Нью-Йорка, щоби хлопець зміг приїхати до нього, і вони поговорили про все це особисто.

Того, що з цим юнаком у них і справді були сексуальні стосунки, 52-річний лялькар не заперечує. Утім, Клеш наполягає – це почалося вже після повноліття парубка.

Голос Елмо з "Вулиці Сезам" звабив підлітка?

"Це були особисті стосунки, не пов’язані з роботою. Ми дуже серйозно поставилися до цих звинувачень та вжили негайних заходів", - прокоментували ситуацію керівники "Sesame Workshop".

Щодо Клеша було застосоване дисциплінарне стягнення за "нецільове використання електронної пошти компанії". Нині лялькар перебуває у відпустці, яка потрібна йому для того, щоби захистити свою репутацію.

Юристи студії вже двічі зустрічалися з обвинувачем Клеша. Жодних переконливих доказів він їм буцімто не надав. Інтереси ж парубка представляє юридична фірма "Andreozzi and Associates", яка вже мала справу з подібними гучними скандалами та представляла жертв педофілії.

"Елмо – це дещо більше, ніж одна людина, він і надалі буде невід’ємною частиною "Вулиці Сезам", щоби заохочувати, навчати та надихати дітлахів по всьому світі", - запевнили в "Sesame Workshop".

Як нещодавно оголосили представники "жертви" Клеша, тепер уже й сам хлопець "пригадав", що кохався з лялькарем, будучи вже дорослим, та за обопільною згодою. Що змусило обвинувача до такого зізнання, не повідомляється. Утім, подейкують, "переконала" його шестизначна сума, про яку змогли домовитися юристи, пише "TMZ".

Фото Reuters з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів